Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Imádom a molekuláris technologiát a cukrászatban

Gyümölcskaviár


Bármilyen gyümölcsléből, gyümölcspüréből , de akár zöldségpüréből, zöldségléből is készíthető, csak gyümölcsöt/zöldséget és agar agart vagy xantant tartalmaz. Nagyon egyszerű készíteni: egy tál jól lehűtött, semleges ízű étolajba csepegtetjük, és már készen is van a kaviárunk. Látványnak pazar, az íze mennyei, én főként díszítésre használom, ill néha desszertbelsönek, hogy egy kis különleges textúrát és meglepetést adjak a desszert belsejébe.

Ezt most a Symphony tortához használtam dekorációnak, mert a csavart felső betét miatt nem szerettem volna túldíszíteni,  ez így épp elég rá, egyszerű és elegáns. 

Ha szeretnél további érdekes tartalmakat olvasni, regisztrálj itt, és elsők között értesülhetsz az új blogbejegyzésekről és  a Sable' Prémiumdesszert Manufaktúra legújabb termékeiről. Továbbá hozzájuthatsz törzsvásárlói kedvezményekhez, melyről mindig az aktuális hírlevelünkben értesítünk. 

#sablepremiumdesszertmanufaktura #luxusdesszert #premiumdesszert#luxustorta #prémiumtorta #gyümölcskaviár #fruitcaviar

Keresés